top of page
purple cyrstal quarts stone_edited.jpg

SPA BOUTIQUE ESMÉE

                                                            Natural Beauty

Treatments & Prijzen: Welcome

TREATMENTS & PRIJZEN

Bij Spa Boutique Esmée wordt er gewerkt met meerdere hoogwaardige merken, waarvan de beste producten zijn geselecteerd.
De merken zijn o.a.: Lakshmi, Mesoestetic, Guinot en ANG-Cosmetics. Met deze merken en bijbehorend apparatuur, wordt er gewerkt op huidverbetering op het gebied van verjonging, zoals vermindering van rimpels en pigmentatie, verstevigen, liften en het geven van een glow. In veel behandelingen wordt gewerkt met aromatherapie en een heerlijke massage wat ook invloed heeft op lichaam en geest.

BEAUTY FLASH 60 MIN. 75,-

Een heerlijke oppepper voor de huid met een oppervlaktereiniging, peeling, dieptereiniging en epileren van wenkbrauwen. Ontspannende gezichtsmassage en tijdens het masker een massage van nek, decolleté en hoofd. Er wordt afgesloten met op de huid afgestemde gezichtsverzorging.

FLASHY FRUITZUUR DELUXE 80 MIN. 94,-

Een intensieve behandeling met een oppervlaktereinigingen, peeling, een zachte, hydraterende Fruitzuurpeeling voor een extra mooie glow en een anti-aging effect, dieptereiniging en epileren van wenkbrauwen. Massage van het gelaat en schouders, en tijdens het masker een ontspannende massage van nek, decolleté en hoofd. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van heerlijke warme kompressen. De behandeling wordt afgesloten met op de huid afgestemde gezichtsverzorging.

INDULGENCE 90 MIN. 105,-

Een overheerlijke intensieve behandeling met een oppervlaktereinigingen, peeling, een zachte, hydraterende Fruitzuurpeeling voor een extra mooie glow en een anti-aging effect, dieptereiniging en epileren van wenkbrauwen. Uitgebreide Massage van het gelaat en schouders, en tijdens het masker een ontspannende massage van nek, decolleté en hoofd. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van heerlijke warme kompressen. Er wordt tijdens de behandeling gebruik gemaakt van een extra ampul om de huid extra te vertroetelen en wordt afgesloten met op de huid afgestemde gezichtsverzorging.

ULTIMATE INDULGENCE 120 MIN. 125,-

Een overheerlijke intensieve behandeling met een oppervlaktereinigingen, peeling, een zachte, hydraterende Fruitzuurpeeling voor een extra mooie glow en een anti-aging effect, dieptereiniging en epileren van wenkbrauwen. Uitgebreide massage van het gelaat (met ook een bindweefsel en liftende massage), schouders, nek, decolleté en hoofd. Daarnaast wordt er tijdens het (vlies)masker nog een massage van handen en armen of voeten en onderbenen gegeven. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van heerlijke warme kompressen. Ook wordt er gebruik gemaakt van een extra ampul afgestemd op behoefte van huid om de huid extra te vertroetelen en wordt afgesloten met op de huid afgestemde gezichtsverzorging.

JONGEREN REINIGINGS TREATMENT DELUXE 60 MIN. 65,-

Een reinigende behandeling voor de wat onzuivere huid met een oppervlaktereiniging, exfoliatie, dieptereiniging, reinigend masker en dagverzorging. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van high frequency. Hoogfrequent verrijkt de huid met zuurstof, stimuleert de bloedsomloop en activeert de huidstofwisseling. dit alles zorgt voor een verbeterde opname van voedingsstoffen en geeft de huid een flinke boost. Tevens werkt de ozon die vrij komt ook antiseptisch en anti-bacterieel en is ideaal voor een onrustige huid na een reinigende behandeling. De behandeling wordt afgesloten met op de huid afgestemde gezichtsverzorging.

COSMETISCHE BINDWEEFSELMASSAGE 55 MIN. 69,-

KUUR VAN 10X WORDT 64,- PER KEER

Bindweefsel is het ‘cement’ dat jouw lichaam stevig houdt. Door de optimalisering van bloedcirculatie worden afvalstoffen afgevoerd en werkstoffen beter opgenomen. Ook stimuleert deze massage de huidvernieuwing en de fibroblasten die zorgen voor een toename van collagenen en elastine vezels, waardoor de huid voller en steviger wordt. Het maakt rimpels en littekens minder zichtbaar en laat je huid stralen als nooit tevoren. De behandeling werkt als onderhoud, maar is ook perfect voor als je binnenkort een feestje hebt.

(MESO)PEEL 50 MIN. 75, ACTIE --> 65,-

Een peeling is een eenvoudige, maar doeltreffende techniek. Het veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de huidcellen en van de diepere huidlagen. Zorgt voor een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, heeft een egaliserend effect en verbetert de doorbloeding.


Mesoestetic® beschikt ook over de unieke MEDISCHE ISO-normen. Deze peeling wordt dus medisch geacht, wat haar onderscheidt van alle andere peelings. De Mesopeels gaan namelijk tot in de lederhuid. De Mesopeels o.a. melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur, TCA en gecombineerde mesopeels, zijn gespecialiseerd in: anti-aging, pigmentatieproblemen, acné, littekens...

Beste resultaten in kuurvorm (kuurprijs van toepassing met cosmedische thuisproducten inbegrepen).

MICRONEEDLING GEZICHT 60 MIN. 110,-

De huid heeft door invloeden van buitenaf veel te verduren. Denk bijvoorbeeld aan zonlicht, uitlaatgassen en airconditioning, maar ook roken, voeding en een tekort aan vocht spelen parten in hoe lang de huid stevig en mooi blijft. Naarmate we ouder worden verliest de huid zijn stevigheid. Collageen en elastine in de huid nemen af en er ontstaan rimpeltjes of pigmentvlekjes. Bovenstaande en littekentjes door o.a. acné zijn goed te behandelen met microneedling.


(kuur aanbevolen, kuurprijs van toepassing).

HYDRADERMIE LIFT 60 MIN. 89,-

Met de leeftijd werken de spieren minder, de huid verliest tonus en de contour van het gezicht verslapt. Vele 'liftende' behandelingen werken op de huidstructuur, door de opperhuid te herstellen en de lederhuid te verstevigen. 

Hydradermie Lift werkt dieper en lift de gelaatstrekken door stimulering van de gezichtsspieren. In een paar minuten lijkt het gezicht jonger, zichtbaar gelift. De behandeling wordt afgesloten met een korte ontspannende massage die de waardevolle werkzame bestanddelen in de huid verspreidt en deze vitaliseert. 


Hydradermie Lift is een echt alternatief voor plastische chirurgie, de behandeling die de huid zichtbaar verjongt, verstevigt, contouren verscherpt, en een direct liftend resultaat geeft.

HYDRADERMIE YOUTH 60 MIN. 85,-

De persoonlijke behandeling voor een zichtbaar jongere huid. Hydradermie Youth is geschikt voor elk huidtype, om de huid spectaculair mooi te maken en te verjongen.

De behandeling is beschikbaar in acht versies, volgens de verzorgingsdoelen en het huidtype: Hydrateren, zuiveren, rimpels vervagen, age logic anti-aging, voeden, oplichten, kalmeren, voorbereiding op de zon/ herstel na de zon.


Het unieke ionisatieproces zorgt ervoor dat de werkzame bestanddelen van de verzorging snel doordringen, voor een uitzonderlijke doeltreffendheid. De Hydradermie Youth behandeling eindigt met een korte ontspannende massage, voor een uitgerust gezicht met een prachtige uitstraling.

EYE LOGIC 45 MIN. 54,- (I.C.M FACIAL 45,-)

De Eye Logic-Behandeling is een specifieke behandeling voor de Schoonheid van de oogcontour. De behandeling is speciaal ontwikkeld voor deze kwetsbare zone en gericht op wallen en donkere kringen op de onderste en bovenste oogleden, kraaienpootjes en de fronsrimpel.


Na 45 minuten behandeling lijkt de oogopslag jonger en de ogen minder vermoeid:
De rimpeltjes en lijntjes zijn gladgestreken. De oogcontour is 'gelift' en de wallen en donkere kringen zijn verminderd.

MASSAGE C.A. 25/50/75 MIN. 39,- (I.C.M. FACIAL 33,-)/60,-/82,-

Een massage is goed voor lichaam en geest, het bevordert het geluksgevoel en stimuleert de weerstand. Voor de massages wordt de olie afgestemd op elk persoon en het doel van de behandeling. Er kan gekozen worden voor een sportmassage of ontspannende massage.

GUINOT AGE SUMMUM 70 MIN. 89,-

De Age Summum behandeling van Guinot is een exclusieve manuele behandeling die alle tekenen van huidveroudering aanpakt!


Na de reiniging wordt de huid gepeeld met de “Gommage Dermabrasation”, een handmatige dermabrasie die de huid activeert om nieuwe cellen aan te maken. Essentiële vetzuren als zoete amandelolie en Liposkin voeden de huid en geven comfort.

Vervolgens wordt het exclusieve “Sérum Age Summum” bestaande uit twee fasen aangebracht. De eerste fase bevat het Guinot Cel leven Complex met 56 actieve biologische bestanddelen om de celregeneratie en het cel metabolisme te stimuleren. De tweede fase bevat Pure Vitamine C die de synthese van collageen stimuleert en een antioxiderende werking heeft en de huid verheldert.

Over het serum wordt het verjongende “Modelage Age Summum” met Hyaluronzuur, het Cel leven Complex, DNA, Pro- Oxygen en Biopeptiden in gemasseerd.


Het “Masque Age Summum” herstelt de glans voor een jonger uitziende huid met ingrediënten als Gestabiliseerde Vitamine C, Hyaluronzuur, Pro- Collageen, Dynalift en het Hydrocyte complex.


De huid is gehydrateerd, vitaler, steviger, egaler en rimpels zijn glad gestreken!

Treatments & Prijzen: My Services
bottom of page