top of page
purple cyrstal quarts stone_edited.jpg

SPA BOUTIQUE ESMÉE

                                                             Natural Beauty

About Me: Welcome

ABOUT ESMEE

“Mijn drive is om vrouwen zich goed te laten voelen en er stralend uit te laten zien. Daarbij is een holistische aanpak en persoonlijke benadering essentieel om de specifieke doelstellingen van een ieder te bereiken.”

About Me: About Me
_DSC4236_edited.jpeg

Lieve Dames,


Graag zou ik mij kort willen voorstellen: Mijn naam is Esmee Ling, ben 40 jaar oud en moeder van twee ondeugende meisjes. Hoewel ik al van jongs af aan zeer geïnteresseerd was in voeding en werkstoffen op het lichaam van o.a. kruiden, vitamines en mineralen, ben ik echter eerst andere richtingen opgegaan. Na een jaar kunstacademie heb ik na 4 jaar een bachelor afgerond op het gebied van internationale communicatie & business management. Toch ben ik sinds een paar jaar erachter gekomen dat mijn interesse en passie ligt bij gezondheid en de werking van stoffen op huid of lichaam en geest en ben inmiddels ANBOS gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

Kwaliteit, professionaliteit en een persoonlijke benadering vind ik belangrijke onderdelen. Vanzelfsprekend ook dat je je prettig voelt en optimaal kunt ontspannen. Het is mijn passie om je goed te laten voelen en je te laten stralen. Bij Spa Boutique Esmée wordt er gewerkt met drie verschillende merken, waarvan de beste producten zijn geselecteerd, die voldoen aan mijn hoge eisen en diverse doeleinden en resultaten.

About Me: About
bottom of page